×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه 4 آذر 1403  .::.   برابر با : Sunday 24 November 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 26255 خبر
جهاد سازندگی باید می‌ماند و در تاریخ ماندگار می‌شد

همزمان با سالروز تاسیس جهاد سازندگی به فرمان حضرت امام خمینی، حوزه هنری آذربایجان شرقی میزبان آحاد مردم، جهادگران و رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس بود تا در برنامه‌ای با عنوان «رسم جهاد» روایت‌های ناگفته از جان‌فشانی‌های جهادگران را بازگو نماید.

به گزارش هم‌نوا؛ آیت‌الله آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی یکی از سخنرانان و راویان خاطره آن دوران بود. ایشان با اشاره به این موضوع که حضور جهاد در همه میدان‌های جنگ و سازندگی منشا خیر و برکت انقلابی و تسهیل و گشایش گره‌ها و مشکلات بود، از انحلال جهاد به عنوان یک موضوع بدون‌ بررسی کارشناسی در آن دوران انتقاد کرد و گفت: نقش بی‌بدیل و انقلابی جهاد سازندگی باید باقی می‌ماند و نباید در وزارت کشاورزی ادغام می‌شد، اما نمی دانم چه نقشه‌ای بود که این اتفاق افتاد.

آل هاشم با اشاره به اهمیت روایت فعالیت جهاد سازندگی گفت: سال روز تاسیس جهاد سازندگی روز بسیار خوبی برای روایت خدمات و فعالیت‌های این نهاد و رشادت‌های جهادگران است. در واقع خدمات و تلاش‌های جهاد به ویژه در دوران دفاع مقدس تا کنون کم رنگ در جامعه مطرح شده است. با توجه به اینکه در دوران دفاع مقدس در بسیاری از جبهه های جنگ حضور داشتم از نزدیک شاهد این خدمات بی بدیل بودم. جهاد سازندگی باید می ماند و در تاریخ ما ماندگار می شد.

امام جمعه تبریز با ذکر خاطرات خود از فعالیت‌های جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ادامه داد: من یک بار به منطقه گیلان غرب رفته بودم و لشکر ۵۸ ذوالفقار ارتش به فرماندهی مرحوم چرخکار در آن‌جا مستقر بود. ایشان به من گفت که اگر بچه‌های گردان مهندسی جهاد نباشند، امکان کار کردن و انجام عملیات نداریم. نباید نقش جهاد در طول دفاع مقدس فراموش شود. جهادی ها مثل شهید پورشریفی و شهید کسائی در موارد بسیاری حتی جلوتر از رزمندگان اسلام حرکت می کردند.

نماینده ولی فقیه ضمن تاکید بر اهمیت جاده‌ها و پل‌های احداثی گردان مهندسی جهاد سازندگی در سرنوشت جنگ و عملیات‌های مهم گفت: پل‌هایی در طول دفاع مقدس ساخته شد که شهید پورشریفی در این رابطه نقش ممتازی داشت.

بچه‌های جهاد فعالیت بسیار خوبی در سنگرسازی و خاکریز زدن داشتند. همچنین در آن مقطع جاده‌های بسیار پراهمیتی احداث شد که برخی از آن‌ها خطرناک و وحشتناک بود.  جاده اصلی حلبچه از سمت پاوه است؛ در جریان آزادسازی حلبچه قصد رفتن به آن‌جا را داشتم. بچه های جهاد سازندگی قم از مریوان یک جاده جدید به سمت حلبچه زده بودند. جاده در مسیر بسیار خطرناکی احداث شده بود. وقتی به حلبچه رسیدیم شاهد جنایت‌های بعثیون بودیم.

ایشان در پایان با اشاره به ماندگاری خدمات جهاد سازندگی در تاریخ انقلاب اسلامی گفت: به روان پاک همه شهیدان بزرگ نیروهای مسلح و جهاد سازندگی و به ویژه شهید بهروز پورشریفی درود می فرستیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.