دوشنبه ۲۹ام آبان ۱۳۹۶ , Monday 20th November 2017

خرداد ۲۹ام, ۱۳۹۶

کد خبر : 123790

مخالفت وزارت بهداشت با آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ

مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، در واکنش به ادعای آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس، توضیحاتی ارائه داد و گفت: جداسازی گوشت مرغ به روش مکانیکی روشی معمول در دنیاست و برای جلوگیری از ۱۰ تا ۱۵ درصد گوشت باقی مانده در لابه‌لای استخوان‌ها به‌کار می‌رود.

به گزارش هم نوا، بهروز جنت افزود: ما قبلا به‌دلیل سوءاستفاده‌هایی که برخی تولید‌کنندگان به‌ویژه زیرپله‌ای‌ها انجام می‌دادند، با آن مخالف بودیم و اعلام هم کرده بودیم که تا به سلامت آن یقین حاصل نکنید، ممنوعیت بر جا خواهد ماند.

جنت گفت: هم‌اکنون با اصلاحیه‌ای که درنظر گرفته‌ایم و مقرر کرده‌ایم که جداسازی گوشت باید در واحد تولیدی سوسیس و کالباس انجام شود، دیگر خمیرمرغ خارج از واحدها که زیر نظر ما و مسئولان فنی ما و نظارت‌های دوره‌ای و سرزده ما هستند، نمی‌تواند در جای دیگری تولید شود و به واحد تولیدی سوسیس و کالباس حمل شود.

مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، تأکید کرد: به‌طور کلی اصلاحیه این ضوابط با شرایط ویژه تأیید شده است به این معنا که پاره‌ای از ممنوعیت‌ها برای استفاده از خمیر مرغ همچنان برقرار است.

رسول دیناروند رئیس سازمان غذاودارو نیز گفت: شرکت‌هایی که قبلا خمیر مرغ را تولید و بسته بندی می‌کردند و به شرکت‌های تولیدکننده سوسیس و کالباس می‌فروختند، کماکان با ممنوعیت روبه‌رو هستند. و این آزاد شدن تنها محدود به شرکت‌های تولید کننده سوسیس و کالباس است که خود دارای دستگاه جداکننده مکانیکی گوشت مرغ هستند.

مخالفت ضمنی مسئولان وزارت بهداشت با آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در حالی است که ۲روز پیش، معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور گفته بود: اصلاحیه مقررات استفاده از خمیر مرغ در کمیته ملی با حضور مسئولان سازمان‌های دامپزشکی، غذا و دارو، استاندارد و عوامل دیگر مورد تأیید قرار گرفت تا استفاده آن در مرحله اول با شرایط خاصی آزاد شود.

به گفته صالح‌زاده، از این به بعد محصولات گوشتی و فرآورده‌های سوسیس و کالباس که دارای خمیر مرغ هستند، باید از پوشش رنگی متمایز به «رنگ زرد» برای بسته‌بندی محصول استفاده کرده و عبارت «حاوی خمیر مرغ» را در نشانه‌گذاری درج کنند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

اخبار مرتبط :



دیدگاهها (۰)



داغ ترین خبرها
  • No posts liked yet.
آخرین اخبار